Zaupa nam več kot 60.000 kupcev!
Telefonska naročila: 02 620 27 00
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
Naložba v vašo prihodnost

Dostava

Dostava na dom

Stroški pošiljanja

Dostava na dom

Strošek dostave

naročila do 30 € 3 €
naročila od 30 € do 50 € 1,5 €
naročila nad 50 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. Pri plačilu po povzetju je potrebno poštarju ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo poštne nakaznice 1,05 € (VPLPG). Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.vsezasolo.si niste dolžni poravnati!

Najnižja vrednost naročila ni določena.

Dobavni rok

Naročeno blago vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh (običajno 1-2 dni) po prejetju naročila, v kolikor je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na trgovina@vsezasolo.si ali pa nas pokličete na telefon 02 620 27 00 vsak delovni dan od 8. do 17. ure.

Osebni prevzem

Pri spletnem naročilu označite način dostave - Osebni prevzem.
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete vsak dan med 8. in 16. uro v prodajalni na Prevaljah (Na Fari 36 A, Prevalje). Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.